Aangekomen in Cofu
Blijf op de hoogte en volg Ellen & Moniek
30 April 2007 | Nederland, Amsterdam
Ben goed aangekomen in Corfu. We werden zaterdag opgehaald door de baas en werden naar het appartement gebracht door zijn zoon. Het appartement ziet er goed uit en is best groot. Er woont nog een engels meisje en een nederlands meisje maar die vertrekt volgende week naar een ander appartement. Zaterdag zijn we uit eten geweest Met de baas, zijn zoon en nog 2 mannen. was gezellig maar was echt super moe. De volgende dag hadden we een scooter gehuurt en naar corfu stad gereden en onderweg ergens gestopt waar we echt een supermooi uitzicht hadden. In corfu stad lekker op het terras gezeten. Daarna weer terug gereden naar gouvia want we wouden even op het strand zitten. Een dikke tegenvaller.. geen mooi zandstrand maar kiezels.. Toen maar even gaan shoppen hahaha al mee een leuke armband gevonden. En even lekker uit eten geweest!
Vandaag zijn we naar kantoor gegaan. Ik zit op de afdeling reserveringen.. lijkt me heel leuk maar snap er nog niet veel van! maar komt allemaal wel
Verder vermaak ik me heel goed hier. De mensen zijn echt heel aardig en het is echt een heel mooi eiland. Ik probeer zo snel mogelijk fotos op de site te zetten.
Bedankt voor alle leuke reacties...
kuskus ellen
30 April 2007 - 18:06
Sabrine:
hey el!!
gelukkig dat je het naar je zin hebt daar!! ben benieuwd hoe je baan op het kantoor je gaat bevallen!! maar dat gaat zeker goed komen heel veel succes en plezier daar!!
kus -
01 Mei 2007 - 08:11
Peggy:
hey hey, ik ben blij dat je goed bent aangekomen! Nou de eerste paar dagen lekker genieten..Gelukkig vermaak je je goed daar, dan kom je het half jaartje wel door! veel plezier en succes met werken! dikke kus -
01 Mei 2007 - 09:44
DaniQue:
Heej ellie!
Hoorde al van Joost dat 't goed ging..geen last van je oren gehad in 't vliegtuig ;)? Had isabelle's verhaaltje ook al gelezen..maar jij bent nou geen hostess dan? of wisselt da nog?! Nouja werk op kantoor zal ook egt wel leuk zijn tog?! Wel 'n beetje jammer van da strand maarja..moet je zo'n bedje huren! is't mooi weer trouwens? nouja heeeel veel plezier en maak maar gauw een paar foto's want ben benieuwd!
Xje.. -
01 Mei 2007 - 15:30
Lins:
heej El
Fijn dat je het nu al zo goed naar je zin hebt. Komt helemaal goed met jou...Maarre vergeet ons niet he!!;) Ik hoor wel weer van je
Kus Kus Lins -
01 Mei 2007 - 17:24
Mariek:
Heey lieverd!!
Ik zit bij de buurvrouw hahah zelf nog een tijdje geen internet.. Gelukkig dat je het al zo goed naar je zin hebt!!
Ik weet niet of je jullie thuis nog hebt gesproken maar we hebben het nog wel mee gemaakt toen we bij het vliegveld aanreden.
Jullie pap was zijn kaartje kwijt dus toen moesten we met twee auto's onder de slagboom met 1 kaartje haha...
Ik probeer zoveel mogelijk op internet te komen!!
Dikke kus Mariek
01 Mei 2007 - 18:57
Suusje:
heey meis,
Fijn dat je een goede reis hebt gehad! Ben benieuwd naar de eerste foto's! wel een paar met gekke gezichten he?! dan kunnen we lachen haha ;). Heb je het filmpje al proberen te kijken? laat het even weten... want ben ook benieuwd wat je ervan vind!
Kus... Suus -
03 Mei 2007 - 13:34
Stephanie:
Ellen gaaat scootercrossen :d whah LOL
Kusjee -
04 Mei 2007 - 11:18
Winni:
Hoi Ellen nou meteen al goed in de running. Hoe is het weer daar? En je collega's zijn ze gezellig? Veel succes en we volgen je op de voet. groetjes uit Veghel