week 3 alweer

Blijf op de hoogte en volg Ellen & Moniek

14 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

heey heey!

Week 3 is alweer begonnen! het gaat allemaal echt super snel.
Het werk begint ook steeds leuker te worden. Je leert de mensen beter kennen en mag ook steeds meer doen. Alleen soms is er niks meer te doen dus dan zit ik daar maar. Maar het zal wel drukker gaan worden.

Gisteren lekker een dagje vrij geweest! We waren naar de andere kant van het eiland gereden omdat daar zandstrand is. Komen we daar aan, zijn het nog kiezels! Maar het was veel mooier dan gouvia. We hadden echt een privestrandje en het uitzicht was zoo mooi wat je daar had. Het water was ook heel helder. Je kon alles onder je zien! hoever je ook zwom. daarna even op het terrasje gezeten, gegeten en naar de kroeg geweest! Was echt een super dagje. Kan er weer de hele week tegenaan!

Verder zijn er niet echt gekke dingen gebeurt! Alleen weer een salamander in de badkamer.. zo eng! Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen..
Nog maar een maandje en dan komen mama, veer, oma, hannie en neeltje alweer langs als het goed is! Is alweer zo en heb er ook echt heel erg zin in.

Heb er echt nog geen seconde over nagedacht om naar huis te komen, en heb nou ook echt zo iets wat is 5 maanden nou. Er zijn wel al 4 mensen van onze school die naar huis gaan en we hebben ook al van best veel gehoord dat het werk wat ze doen helemaal niet leuk is. Dus ik ben blij dat ik hier zit.
Heb ook mijn werkrooster gekregen waar ik echt blij mee was. Het zijn elke dag maar 7 uurtjes. en 2 dagen om 12 uur beginnen. En dinsdags moet ik van 9 tot 2 en van 5 tot 7 dus kan ik mooi smiddags naar het strand! Ideaal

Super bedankt voor alle mailtjes en smsjes! ben ik echt blij mee..

Dikke kus vanuit corfu!

• 14 Mei 2007 - 13:00

Anne:

Heey Ellie

Goed om te horen dat je t na je zin hebt.
    Ik denk dat de foto's van je app zijn, ziet er goed uit toch.
    Had jullie mam al gezegd dat wij al geboekt hadden..
    We gaan dan 16 juli, heb er al zin in!
    Nou veel plezier.
    En ik blijf je wel volgen via de site en mail;)

Kus Anne

• 14 Mei 2007 - 13:47

Mariek:

Haay lieffie!!
    Hier lijkt de tijd toch wel wat langzamer te gaan hahaha..;) Ma gelukkig maar dat je het zo goed maakt!!! Het is nu eik al wel zeker dus ik kan het wel zeggen... 18 juli komen Peggy en ik naar je toe en dan nog eens iets wij zitten in hetzelfde hotel als Anne en der mams!!
    Helaas van de kiezels, maja als dat het enige is.....;)
    Veel plezier nog!! En tot snel :D
    Dikke kus je maatje

• 14 Mei 2007 - 14:06

Jet:

HA DIE ELLEN

WAT FIJN OM TE HOREN DAT ALLES GOED GAAT, EN DAT HET WERK EEN BEETJE LEUK IS,WANT HET ZOU ZONDEN ZIJN ALS HET NIET ZOU BEVALLEN,
    JE HEBT DE GROETEN VAN HANNIE, ZE HEEFT VANMORGEN GEBELD,ZE WERKT NU OP ZO N GROTE BOEDERIJ,
    MORGEN MOETEN ZE DAAR VEE BRAND MERKEN EN HORENS KNIPPEN , ZE VIND HET ALLEMAAL EVEN LEUK, IK ZEG TEGEN HAAR DAT HIER OOK LEUKE BOEREN ZIJN, WE ZULLEN HAAR EENS OPGEVEN VOOR BOER ZOEKT VROUW, DAN KAN ZE HIER VOOR BOERINEKE SPELEN
    NOU ELLEN TOT GOUW WEER.
    VEEL PLEZIER
    JET XXX

• 14 Mei 2007 - 17:05

Anita:

Hey El
    Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt.We volgen je goed via de site. We missen je wel hoor!Maar dat halen we wel weer in als je weer terug bent. Geniet er maar lekker van.

Dikke kusss
    Henny en Anita

• 14 Mei 2007 - 17:49

Michelle:

Nou volgens mij is het lekker warm daar,
    en gezellig ?
    al leuke jongens gezien?
    ik hoop dat je het kun volhouden, Maar daar heb ik vertrouwe in!!

Doei doeii

(K) khouvanje (L)

+ de rest van Familie MEGENS

• 15 Mei 2007 - 14:12

Peggy:

heey meissie,, t is elke keer weer leuk om te lezen dat je het goed naar je zin hebt!En elke dag 7 uurtjes werken dat is wel lekker relaxed! Maar wil wel even zeggen dat je niet teveel op t strand moet gaan genieten want dalijk zijn we echt duo penottie:S Over 2 maandjes komen mariek en ik is kijken hoe je het daar maakt! ik heb er nu al zin in..
    Veel plezier... dikke kus peggy

• 16 Mei 2007 - 20:05

Anjes:

Heey meid,
    Goed dat je het zo naar je zin hebt.
    De tijd gaat snel he ;) HIer bij gaat het ook al zo snel.
    Veel plezier daar nog.
    X Anjes

• 17 Mei 2007 - 12:28

Mama:

dag Ellen,
    Hoorde gisteren van je dat je een buikinfectie hebt opgelopen,en dat je naar de dokter bent geweest.
    wat vervelend zeg,hopenlijk is het snel weer over.Jehebt in het buitenland zo iets opgelopen,dat zie je maar.
    maar isabel zorgt goed voor je dat is fijn om te weten.
    Leuk he dat Anne met haar moeder en ook Marieke en Peggy op vacantie gaan in Corfu.
    Maar eerst wij natuurlijk ,het begint al aardig op te schieten.
    Maar hopen dat je dan ook fijne werktijden hebt,want we willen dan zoveel mogenlijk tijd met je doorbrengen.
    Vera is heel hard aan het leren voor haar examen.Het is wel veel hoor vooral biologie.Maar dat heeft ze dinsdag dus nog eventjes de tijd.Wel spannend we duimen voor een goede afloop.
    Vele groeten van ons allemaal en een dikke kus mama en papa

• 17 Mei 2007 - 13:56

Inge:

Hee Ellen,

Ik lees dat het allemaal heel goed met jullie gaat!
    Hier gaat het ook goed. Is heel gezellig hier in Salou. We moeten wel veel werken ofzo maar we mogen niet klagen. Wie zijn er allemaal al naar huis gegaan dan van school?
    Ik hoorde dat liesje en anja naar huis zijn gegaan, maar wie zijn de andere 2 dan?

Veel plezier nog he en succes met werken

x Inge

• 17 Mei 2007 - 19:29

Boukje:

heey ellen,

alles goed daar? hier gaat het wel heel goed =) ik had vandaag gehoord dat je ziek bent beterschap!
    nog veel plezier en wordt gauw beter!

groetjes boukje

• 18 Mei 2007 - 08:51

Hans Vd Frietwagen:

beste Ellen
    ik hoorde gisteren(hemelvaartsdag) dat je een beetje ziek bent.
    Ik hoop dat dit van korte duur is zodat je weer vlug van je werk, maar ook van je vrijetijd kan genieten.
    mocht je een keertje op een terrasje zitten aan een lekker pilsje of zo denk aan mij.
    het gaat je goed.

Groetjes en tot ziens

Hans van de frietwagen.

• 19 Mei 2007 - 10:02

Vera:

heeey ellen!
    al zit ik gezellig met je te kletsen op msn toch stuur ik je even een berichtje.
    gelukkig ben je weer beter! en wordt je werk steeds leuker en leuker
    Nog 1 maandje, en dan kunnen we naar je toe.. en maar hopen dat ik slaag dan kan de vakantie al helemaal niet meer stuk!
    Veel plezier en succes!
    Dikke kus,
    Vera

• 19 Mei 2007 - 12:45

Noor:

Hee el! Hoe issie? gelukkig dat je weer beter bent,was niet leuk om te horen dat je ziek was. en hoe is het met je camera'tje, doet ie het nog? Volgende week heb ik er ook eentje,ideaal zon ding. Nou ik hoor je binnekort wel weer en groetjes aan isabel EEN HELE DIKKE KUSS

• 19 Mei 2007 - 20:12

Jet:

hoi ellen

vanmiddag belde ik naar jullie thuis, om vera succes te wensen met haar examen, toen hoorde ik dat je en paar dagen ziek bent geweest, vervelend hoor, wel fijn dat je vriendin bij je is, wat die heeft goed voor je gezorgt hoorde ik, en dat was voor jullie mam een hele geruststelling,hopelijk gaat het nu wat beter.
    je hebt heel veel groetjes van oma, ze is nu hier, ze was van jullie thuis naar ons gelopen, en morgen vroeg lopen we naar Den Bosch en dan door naar olland.
    nou ellen laat snel iets horen

heel veel groetjes van ons allemaal xx

• 19 Mei 2007 - 23:58

Noor:

hee ellebel! hoe ist? zijn net op stap geweest en zijn nu bij iemand op de eier kei zat joh maar love you he en mis je dikke KUSS je liefste en oudste zusje xxx