goed niews
Blijf op de hoogte en volg Ellen & Moniek
13 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
Ik heb weer een heel leuk weekend gehad.. zaterdagavond zijn we op stap gegaan in dassia! heel leuk geweest. Hadden we met een paar man een meloen besteld waar je shotjes uit kon halen.. had er nog nooit van gehoord. Maar kwam en zon super grote watermeloen met helemaal drank erin met meloensmaak! superlekker dus.. kwamen we om 5 uur thuis en we moesten er om half 8 uit want we gingen op excursie naar parga-paxos! Het eerste wat ik dacht toen ik eruit moest is waar begin ik toch aan. maar naar paxos was al 2 uur varen met de boot, dus lekker op de boot geslapen en werd wakker toen we de haven in vaarde! Het was echt heel mooi.. heel gezellig klein eilandje met van die kleine leuke winkeltjes en van die smalle straatjes enz.. Toen vaarde we verder naar parga! isabel en ik zagen het al meteen heeeeel mooi strand! Dus even lekker liggen zonnen daar. Het was echt zon baai met super helder water. We doen hier net of we als diva's leven en het geld niet op kan! Maja dat veranderd toch elke keer weer aan het einde van de week.. Dan is het uit eten afgelopen en moeten we elk dubbeltje omdraaien hmmzz... Het is ook weer heel lekker weer hier. Alleen er beginnen ook te veel muggen te komen! iedereen loopt hier met minstens 10 bulten rond. Zondag is isabel jarig.. Dus we gaan we een super leuke dag van maken.. Maar kan nog niet vertellen wat we gaan doen! maar dat lees je volgende week wel.
Ook heb ik goed nieuws gekregen over het werk.. ik mag ook vortaan met de excursies meehelepn dan is het een paar uurtjes op de reserveringen en dan de rest van de dag op de excursies! ben er echt super blij mee want zo heb ik ook afwisselend werk.
Nou straks krijg ik te horen of vera is geslaagd ben heel benieuwd! miss zijn ze maandag al hier! zou helemaal super zijn. Zaterdag komt ook ons stagementor langs dus word weer een leuke weer.
Bedank voor de kaarten en berichtjes! heel leuk
kuskus ellen
13 Juni 2007 - 09:40
Jet :
hoi ellen
wat een goede berichten zeg,en leuk dat je met de excursies mee mag helpen, zo wordt het werken steeds leuker.
en de weekende zijn zo telezen ook gezellig,leuk hoor
vanmiddag belt vera,voor de uitslag, spannend he, maar als het goed is zitten we vanavond bij jullie aan de borrel,en pakken we er ook een namens jou.
een heel gezellig dag zondag,en we horen het wel
groetjes van ons allemaal. -
13 Juni 2007 - 15:23
Melanie:
eey ellen..
zo te lezen heb je het daar heel goed naar je zin. Ik begin het geloof ik steeds erger te vinden dat ik in nederland zit haha. Maar scheelt ik heb nog 5 maanden lanzarote voor de boeg haha en dan zitten jullie in nederland. maar volgens mij hebben jullie het ook wel heel goed getroffen met je stage. Ik opzich ook wel hoor alleen is het bij mij heel rustig de laatste tijd dus zit ik eigenlijk vrij weinig te doen als heel de dag beetje internetten enzo.. Maar komt goed ik zal je site eens goed bijhouden.
Kuzz Melanie. -
13 Juni 2007 - 19:53
Michelle:
Schaat.. ik hoop dat je het daar echt kij leuk hebt !!!
En ik hoop dat je ook een beetje voor jou een leuke vakantie hebt met vera mieke oma..
Nou heel veel gezelligheid
Dikke KUS.. Ik mis je als mijn halfzusje
(maarja als jij het maar fijn hebt)
MIchelle X.. -
14 Juni 2007 - 16:48
Noor:
hee ellebel!!!
Nou kei leuk dat je er nog ander werk bij hebt! vera is mooi geslaagd dus nog een paar daagjes wachten en dan zien ze je eindelijk weer. Vind het echt jammer dat ik niet mee ga en kan had het echt graag gewilt. zaterdag defqon heb er echt zin in joh,laat je wel wete hoe het was geweest. nou veel xxxxx en groetjes aan isabel doeii doeiii -
16 Juni 2007 - 10:00
Mariek:
Heey meisje..
Gelukkig is Vera gewoon geslaagd zoals verwacht en zijn ze er maandag!! Eindelijk.. of niet?!
Super fijn dat je toch nog ander werk erbij hebt gekregen!! Nu kan het helemaal niet meer stuk!!
Ik ben echt blij dat jullie het daar zo goed hebben! Vooral de weekenden haha ;) Ik mis je hier wel in mijn weekenden!!
Hele dikke kus -
19 Juni 2007 - 08:49
Isabelle:
Hello Sweety!
Dankjewel voor mijn ontzettend leuke verjdaardag! Je hebt er een dag van gemaakt om niet te vergeten:)
Geniet van deze week and have fun!!
xxxx
Isabelle -
26 Juni 2007 - 12:32
DaniQue:
heej ellie!!
hoe is 't daar?
leuk dat jullie mam langskwam?? tot wanneer blijven ze?!
keii fijn dat je wa meer afwisselend werk hebt...! ik heb sinds vorige week 2 huisgenootjes! keii gezellig..
moet nou weer verder werken..bel je binnekort weer..als mama nieuw beltegoed heeft.. ;)
Xjee..!!
LOVE YOU(L)
30 Juni 2007 - 21:57
Mama:
heey ellen.
wat hebben we toch een super week gehad met jou.Veel te vlug voorbij gegaan.Heel veel plezier gehad met prachtig mooi weer.En fijn dat je bij ons in het appartement vertoefde.Een beetje een idee hoe je daar woont en werkt.
Mooie foto,s gemaakt .Nu maar wachten op Anne met haar moeder en Marieke en Peggy.daar kijk je heel erg naar uit .
Dag Ellen vele kusjes van ons allen.
xxxxxxxxxxxmamaxxxxxxxxxxxxxx