haai!
Blijf op de hoogte en volg Ellen & Moniek
17 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam
Weer even snel een berichtje van mij! Het gaat hier nog steeds allemaal goed. Nog maar anderhalve maand en dan zijn we alweer thuis. Het v;iegt nog steeds voorbij. Nu zijn 2 vriendinnen van isabel hier, dus is ook heel gezellig. De wild rose is dinsdag weer open gegaan.. het was echt 1 groot feest! Iedereen had de grootste lol, en iedereen had genoeg op haha! Het ziet er ook echt weer super gaaf uit,, veel mooier dan eerst. zondag gaan we op jeepsafari, en ik ga rijden hahaha!! Heb er echt zin in. Mooi met 4 meiden in een jeep, word leuk. Nou alleen nog maar hopen dat we het gaan overleven, Ik kan mijn hellingproeg hier iniedergeval goed gaan oefenen. Zolang de wagen achter mij een meter vrijhoud zal het vast wel moeten lukken. Verder gaat het op het werk ook super goed. Vind het zelf leuk haha wie had dat ooit verwacht. De tijd vliegt vort voorbij en iedereen hier is gewoon super aardig. Denis zei zelfs blij met mij te zijn,, altijd goed om te horen. En anita en patricia vroegen zelfs of ik terug kwam volgende zomer.
Isabel en ik hebben een par weken terug ook gedoken. Was echt zoo gaaf om te doen. Alleen een nadeel,, je mag niet lachen!! Valt nog best tegen maar het was me gelukt. We hadden een inktvis gezien, en hij spoot zelfs inkt. Jaa best grappig om te zien! we hadden hem zelfs aangeraakt. en een zeester heb ik vastgepakt! leukleukleuk.
We zijn ook helemaal gewent aan het leventje hier, en aan nu zoveel mogelijk leuke dingen doen omdat het nog maar zo kort is. Je denkt wel het is nog anderhalve maand maar het gaat gewoon zo vlug. Verder heb ik niet echt heel veel meer te melden,,
Oma, danique, jan en nollie julie kaartjes zijn aangekomen,, Dankjewel (K)
Tot over 6 weekjes alweer!
kuskus ellen
17 Augustus 2007 - 15:01
Mama:
heey Ellebel,
Leuk om je verhaal weer te lezen,en fijn dat het goed met je gaat.Geniet er nog maar van,voor je het weet is het voorbij.
Jammer dat het pakje van
noortje nog niet is aangekomen.Kan soms lang duren in het buitenland zeiden ze op het postkantoor.Dus afwachten maar.
heel veel plezier aanstaande zondag met de jeepsafari en groetjes aan Isabelle
xxxxxxxxxxxxxmamaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
17 Augustus 2007 - 18:06
Noor:
hee el
Leuk dat ik weer eventjes je stem gehoord heb net. Nog maar 6 weekjes en dan ben je gelukkig weer thuis!!! Ja dat pakketje,hoop echt dat het nog aankomt want er zitten leuke dingetjes in haha.
nou geen gekke dinge doen van het weekend dat ik er niks van hoor spreek je snel weer doei doeiiii dikke kuss xxxxxxxxxxx -
19 Augustus 2007 - 18:02
Ineke:
Ha, die Ellebel,hier dan eindelijk van mij ook wat klets. heb al vaak iets willen sturen maar komt nooit iets van. Nou zat ik achter de computer en las je verhaal.
Kei leuk dat je het naar je zin hebt, maar mis je wel, al is het maar de lach en de klets van jou.
Ik vind het toch wel tijd worden dat je terug komt. Ik wens je nog een hele fijne tijd daar en zie je graag weer verschijnen. kusjes!!!!! -
22 Augustus 2007 - 17:45
Petje :
heee scheet
alles nog best daar zo te zien hier ook wel; maar als ik de fotos zo zie krijg ik de kriebels weer en ben in staat om heel men boeltje te pakken en weer rap da vliegtuig in samen met de snijbonen haha je moet inderdaad genieten 6 weken is niks komt goed en kijk uit en tot gauw
xxxjes petje -
27 Augustus 2007 - 08:47
Jet:
Hoi ellen
zo te lezen heb je het nog goed naar je zin,geniet er van want die paar weken zijn zo voorbij
heel veel groetjes van ons. -
29 Augustus 2007 - 10:46
Danique:
eliiee ik mis je!! -
18 September 2007 - 17:07
Lins:
Nog 1,5 week!!! Joehoe!!!